Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Oct-2009 06:03 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang

conteng mata
conteng mulut
cucuk telinga
View all 12 photos...
Date: 15 August 2009
Venue: Tanjung Kling Melaka


Tuesday, 13-Oct-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung

beria2 pakai pelampung tu tau
sudahnye tah ke mana²
start main tanam² kaki
View all 14 photos...
Aktiviti wajib kalau balik Melaka. Melayan anak² buah mandi laut. Rumah mertua aku dekat sgt dgn Pantai Puteri. Infact, rumah nenek husband pon opposite dgn pantai ni je. Takde la lawa sgt kalau nk compare dgn pulau² yg sememangnye lawa... Tapi, boleh la nk lepaskan gian dgr bunyi ombak. Selalunye we all pergi pantai ptg² sbb boleh alang² tgk sunset yg sgt cantik sambil mkn cendawan goreng pedas.


Monday, 12-Oct-2009 00:47 Email | Share | | Bookmark
08.08.09 Reception Kajang

 
 
 
View all 36 photos...
majlis kat Kajang pulok


Friday, 9-Oct-2009 01:13 Email | Share | | Bookmark
07.08.09 Nikah

pakey tudong
nengok munge
sengih lebor
View all 27 photos...
Date: 07.08.09
Day: Friday
Venue: Sri Jelok, Kajang

Ni la majlis serba ringkas ye kawan²



Thursday, 14-May-2009 01:30 Email | Share | | Bookmark
Izah Aishah & Paul Benjamin Menon @ Adam wedding

sejam lepas ni beliau tukar baju kepanasan
me, zatul, yie
pelamin I
View all 33 photos...
Venue: Muar
Date: Last Saturday

Gigih tak we all gerak dari kl ke muar pg2 buta & balik hari sbb nk attnd our friend's wedding. hehehe tapi aku tak balik hari la... singgah melaka rumah tunang aku utk settle few things for the Big Day preparation kan..

Wedding ni mmg ditunggu2 oleh budak2 ExxonMobil. Sbb kak Izah ni dulu babe yg sangat hot. Tp skrg lagi hot sbb dh tukar image bertudung manis Good for her, and we're soooo happy bila dia kawin dgn Abg Adam. lepas ni boleh la makan2 free kat Le Meridian kan kan kan... blkg ofis aku je pulak tu...

To Kak Izah & Abg Adam the newly weds, Congratulation & Best Wishes. Terima kasih kerana mengundang kitorg yg sengal2 ni yerk...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net