Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yie & Bart at Putrajaya

 
 
 
View all 9 photos...
Cantik wedding ni. tepi tasik, pink pink, white white
Cuma yg tak tahan... panas sikit je
Tp best, dpt jmpa kengkawan lama frm ExxonMobil.

To Newly Wed: Congratulation & Best Wishes!


Tuesday, 11-Nov-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
Yie & Bart at Kelantan

sanariah ismail
kawen doh semek
saing kawe: yie, ambo, zatul
View all 22 photos...
lamanyaaaaaaaa tk update fotopages. jgn kata bersawang... ni dh sampai tahap berkarat2 dh ni.

it was nov2008. pengantinnye pon dh bunting sebulan by the time i load the pic
and ths is my 1st time travel sensowang by air. masa nk pegi KB, the rest of the group departed earlier. aku depart lambat sket sbb kena keje plak sabtu tu sampai kat KB, tk bleh touch down sbb bad weather. so, berlegar2 di angkasaraya le gamaknye... seb baik sempat sampai on time... tp kira tk sempat gak kut.. tk sempat salin baju cantik2. redah je majlis nikah org dgn jeans & blouse.

lps kenduri the next day jln2 kat rantau pjg. tkde apa yg menarik utk dishopping. cuma yg menariknye.. aku mkn sate ikan bulat2 yg kecik2 dan sgt klasik!! teringat jaman2 90s.. mkn sate ikan seposen yg fresh dibakar kat dpn skola.

masa nk blk kl.. nyaris2 kitorg kna tggl katebang sbb pekena nadi kerabu + ayam percik. mujur la bukak langkah hikmat tk cukup tanah. dpt gak catch the flight. tu pn sbb flight delay due to bad weather jugak. bagai nk tecabut nyawa belari dgn luggage. tp timekasih laa kat sepupu zatul yg bawak kitorg mkn best2 kat sana siap tapau sata utk di bawak balik Melaka... oooppss


Thursday, 21-Feb-2008 02:13 Email | Share | | Bookmark
Le Tour de Langkawi

logo
bgnan SAS
kl tower
View all 42 photos...
mmg skarang aku mensibuk2 kan diri dgn xtvt luar..
Ni 1st time aku tgk LTDL ni. penat berjalan tp seronok... budak office aku si gabriel bole tanya soalan bangang bila tau aku nk pegi tgk LTDL
GABE: jane, ure going to langkawi rite?
AKU : bila lak aku ckp nk pegi langkawi?
GABE : i tot ure going to LTDL
AKU : itu Le Tour de Langkawi.. bkn kat langkawi
GABE : OOoooOooo (buat2 paham)
selang 4 jam... dia tanya aku lagi...
GABE : confirm ure going to langkawi kan?
AKU : kan aku dah ckp... LTDL tu bkn dekat langkawi...
GABE : Then where?
AKU : KL la
GABE : Then why the name like dat ah??
AKU : Ntah la labu....
GABE : aku baru ingat nk order coklat banyak2 kat kau...



Monday, 18-Feb-2008 11:02 Email | Share | | Bookmark
sportz!

banner
bunch of newbies
cute je amelia
View all 16 photos...
fun day out. the day aku jmpa staff dr dept lain kat FedEx. diam tk diam aku dh nk a year anniversry kat sini. hehehe... keje mmg best... environmnt best... kengkawan best.. gaji? ermm... agak best la. tapi kalo lagi manyak, lagi best... almaklum la.. keje sblh klcc kan.. napsu membeli ikut hati makin membuak2..
another burning xtvt. panas giler.. sunburn tk ilang sampai skrg.. lately ni mmg aku sibukkan diri dgn kwn2 dn mender2 yg ngabihkan duit dn masa. Fr ths event, aku join almost all games. Italian Job, Mission Impossible, Sponge Bob SqPants, tah hape tah nama game yg lain2 tu.. tak ingt dh...
I was quite suprize bila MC announced the winning team. hahahaha! bagus! tu le kelebihan join team2 manager kan.... dpt bwk balik chocolate byk2 team yg lain.... makan hati ok?


Saturday, 16-Feb-2008 02:38 Email | Share | | Bookmark
Awana Genting Team Building

dinner
italian job
laser man
View all 19 photos...
old collection frm my dusty folder....
we went there for co's team bldg program.
Perfect weather for such xtvt... fun yet tiring days...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net