Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Nov-2007 07:52 Email | Share | | Bookmark
gambo kawen carca marba

kenduri husri exxon clan
apa tah nama bini dia
aaku dgn zatul punya turn tatau bile
View all 17 photos...
entry ni cah campor2.
mcm2 tmp, mcm2 org. dari simpanan berbulan2 lepas.
tah kenapa, aku dh malas nk upload2 gambo.


Thursday, 15-Mar-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
Farewell... Im leaving the company (sob..sob..sob)

Darlings... (zatul, shegy, yie, idzwan, shuq, kak saleha, alim)
My personal mail directly to you.
Its hard to express the feelings. Deep inside, it was an overwhelming & ultimate enjoyment to have a bunch of fren like you guys. We’re just like brothers-sisters. I’m sending my thousand appreciations from my deepest heart. My warmest thanks for being such a lovely frens during my ups and downs. It might sound funny. But I’m touched by your kindness. That’s it. There is no word to thank all of you. This friendship is truly priceless. I CANT FIND ANY REPLACEMENT. I will miss the moment we had together. Pangkor Trip, BORA Ombak, camping at Semenyih, ADO storm, SMILES (which I can’t smiles at all), tea time at Pelita for almost everyday, gossips and the entire 12 floor EM (and may be fairuz & budi as well?) and the list goes till the day end. It worth a tear of happiness… Pls keep in touch. Love to hear from far… Adik beradik, jgn gaduh2.. We will plan another trip ventho I’m no longer here right? Today’s my official final day here. I will come back tomorrow to pack my belongings. In the name of friendship, I must say… I LOVE YOU all…






Quote:
From Zatul (bestmate aku nih)
First thing first, really sad to let you go but this is the decision between life, career and future and I know this is the most hard decision you got to make. Aku hilang the most precious friend yg banyak tolong masa susah & senang, kawan yang sama-sama kena marah dengan Roslee, kawan untuk aku mengadu, sama-sama pegi shopping sampai nak pengsan, lepas tu selagi ada nyawa mengunyah jer. Can't imagine how my next week without you anymore. Alamak sedih sangat-sangat nih....But anything happen please keep in touch and keep this friendship. This is the most memorable friendship I've got for almost I year and 4 months working at ExxonMobil. Entah lah orang lain pegi aku macam tak heran sangat tapi bila ko inform 'I've got *****' aku gembira + sedih at the same time. Orang lain tak ada experience macam mana kita especially ko yang aku rasa more bad memories with this department. We manage to get thru the most stressful time with ADO until this stage (we've got to be crazy!!) I think from the ADO pioneer team kita aje yang tinggal which mean that we really good but Roslee can't see all that (poor us) . I think you considerate enough, berapa byk interview and job offer yang ko tolak for the sake of friends and ******. It more than enough. It is time for you to consider about yourself. Anyway eventhough job sucks but we still got our most memorable vacation to Pangkor which I don't think we can have another vacation like that..;( Camping Semenyih paling mengubah segala-galanya. Ko doakan lah hopefully after this aku and shegy will get better job macam ko jugak and doakan aku manage to get thru with all this twist & turn with ***,**** & ****** and suma staff kat sini lah yg selalu create macam-macam masalah utk aku.Macam tak percaya pon ada dari seramai-ramai umat department ni, tinggal berapa kerat jer macam kata shegy dah tinggal tiga beradik.. Good Luck for your new job, hopefully environment kat sana more better than here (of course), you'll find a new nice friend (but we much more better hahahaa...), good boss which more considerable with staff, got straight A in management skills and for god sake no more ********** duplicate!!!. I'll drop by your fotopages if I need new updates....
Bye Nurul...

From Idzwan
i wish i can adjust the sweet point between us. The point where you teach me how to adjusted according to the point where we have to smile all the time. The point where we laugh , sometimes cry, share sweet/sour comment. I have my sweet tought on you where i keep to myself is not be share. There are a good place for a great people like u out there . Just keep in touch sis . U do take care since you are leaving on your own now. Take care

From Lawrence (manager aku nih)
Nurul, All the best to you in yr new job. Thanks for doing yr bit. There have times when I have been hard on you, but it's nothing personal. Ultimately, the reason why we have a job is all down to clients and that's why, Clients are important. You have contributed in the success of all programs as well. Hope what you have experienced and learnt will benefit you.
Take care and thanks again

From Yie

Dear, Aku xtau nak mula cam ne..tp aku nak ckp sesuatu..mayb ari nih last day ko keje sini kan..uuwwaaaaaa.. lps ni xleh la jumpa ari2 lg...ermmm yg pasti aku akn rase kehilangan ko nati...sedih tp kene la relakan gak... aku baru je nak baik2 dgn ko...dulu kita xdela rapat sgt kan...just lately je..tp x lama terus ko tukar tmpt keje...so group lunch aku nati dah berkurangan...tekebil2 la aku dgn zatul nati...xleh gelak kuat2 lg..kalu x ko dgn aku gelak nak pecah anak tekak...mst dah sunyi lepas nih...;-(
Pape pls keep in touch k..jgn lost contact tau..kalu leh slalu la jumpa...nak lunch dgn ktorg nati pon bleh..hehehehe...tepon je... aku akn igt our sweet memories especially 'pangkor'...tq for beday bash aku gak..aku ske apa yg ko buat tuh...nice...tq dear...muaaaahhhhhh!!!!! cayang ko...iklas, mmg aku cayang ko...sebak la plakk...iskksiskskksiskkk...
last but not least, take care k..kalu ada pape just call aku..aku x loket nak menolong kengkwn aku...aku doakan kejayaan ko kat tmpt keje baru..i'll miss u!!!


Tuesday, 27-Feb-2007 03:42 Email | Share | | Bookmark
Tag?

piiishhh!
Musim org tag mengetag. 1st baca benda ni kat http://kyorakejora.blogspot.com

Tagged by EEMA So, here it goes... 6 weird things about me

Yolkless
I dun eat yolk in whatever form. Org cakap, kalau mkn telur putih je, sama mcm mkn bulu ayam. Gasak la nk ckp apa. Yg pasti, aku suka sgt telur putih & benci gila telur kunin. Dan aku tkleh tgk telur kunin dlm pinggan aku. Sure aku akan tanya member sbelah, ‘nk kuning?’ . and without answering yes, yolk tu dh ada dlm pinggan org sbelah dah pon.

Sleepy eyes
Akan mengantuk every Friday after lunch. Walaupon khamis mlm jumaat tu dah terlebih tido. Disebabkan bilik aku kat office ni salu diziarahi org, so.. aku tumpang tido kat bilik Shegy, aman tanpa gangguan.

Dreariness
Bg aku masa sehari, aku dah boleh boring dgr playlist 2gb aku nih. Sampai dah boleh hafal the entire list dah pon. Memang aku org yg cepat bosan dgn same routine. End up, aku dgr lagu zapin n joget. Yeebaaabb!

Gigi & Kuku
Aku suka perati gigi & kuku smoker. Mesti ada terencat dan cacat cela baik dari segi warna, rupa dan bau. They need treatment. Gegegege. Lepas tgk gigi smoker tu, aku akn compare dgn gigi org disebelahnye. kemudian beralih kpd gigi smoker tu balik. Haiseh! cemana tah...

Job application
Tah kenapa, aku suka beli Saturdays’ The Star untuk cari kerja baru.
Cari > berkenan > then tak apply pon
Then berangan kalau aku tukar profession. Jadi NURSE???? Bergelumang dgn doctor2 di tempat kerja *ahem!!*

Babies
Suka tgk budak kecik montel2 yg tgn n kaki berlipat2. Automatic aku akan excited smacam. Ketap gigi sampai sakit rahang. Another thing, aku suka bedak baby. best btol. lagi best dari Paco Rabbane.


I'm Tagging:
FAIZ-shadowmoon
FIQUE-experiment
FAHMI-machismo
LAILA-angelonearth
WAE-rengised
ND-irwandy


Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


Monday, 29-Jan-2007 00:48 Email | Share | | Bookmark
Floral Fiest 2007

KPDNHEP
Palace of Justice
JPM
View all 26 photos...
it was a good start for 2007, since day 1. managed to spent our time at floral fiest, putrajaya. woke up as early as 6.30. prepared bfaz for 2 and wait him to fetch me at home. ada org janji 7am, after nego... dpt laaa pukul 7.30 which end up at 8. apa laaa awak.. mujur tk janji pukul 8, kalau tak.. sure dia sampai pukul 10, then all bunga should be layu by that time. tunggu punya tggu, sampai smpt sidai baju, ngemas, sapu rumah segala bagai.

event started at 8. reached there bout 8.30. sampai je sana. berduyun2 makhluk kat situ. nk tgk bunga punya pasai. parking lot pon full. dgn rasa tk bersalah, we just park the car kat depan traffic light. it was a very bright day. i blve, all photog should be at their max excitement level. mcm2 camera dpt tgk. dari compact camera yg pakai roll film, sampai laa camera yg besar gerabak (dunno wuts the brand n model). amazed sgt dpt tgk float. slalu terpikir... sure derang ni sakit pala nk buat gubahan besar cam ni kan. yg mcm tah pa pe, johor boleh letak bigfoot plak atas float diorg. mcm laa kalau visit johor dpt tgk bigfoot pon. apedaa.. lengkali depa ni kna consult dgn aku dulu b4 execute the idea kut. wat malu org johor je. (heh? boleh ke kata gitu?)

neway, walaupon banyak bunga, tp we all tk dpt bau wangi bunga at all. unlike the rose which i consistantly rcved from someone. vntho sekuntum (bud pulak tu)... bau semerbak setaman! aicewah! dah. nuff for this entry. cont werk peep! m off to an appointment @ damansara. daaa...


Friday, 26-Jan-2007 01:07 Email | Share | | Bookmark
Old entry

 
 
 
View all 6 photos...
gamba bln lepas kut. masa pegi fwen's wedding @ cheras.
tkde amik gambo dgn pengantin pon. sbb sibuk main dgn budak ni kut. tgh main2 boleh pulak dia terlelap sakan. sian... penat kut.


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net