Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Jan-2007 00:55 Email | Share | | Bookmark
kid vs adult

 
 
 
View all 6 photos...
Sometimes, I just wish to stay as a kid. Play around with others. Sharing the same playground, without knowing their names and where they are from. They don’t bother me, neither me. We are all equal.
Things changed. I am now an adult. Every tiny things count.
Anyhow, thank you Allah for this opportunity


Monday, 15-Jan-2007 03:35 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Aku tersentap baca news pagi nih 'Johor hampir lumpuh hari ini selepas kesemua lapan daerah di negeri ini ditenggelami air menyebabkan lebih 103,000 penduduk kini ditempatkan di pusat-pusat pemindahan banjir'
Terms 'HAMPIR LUMPUH' tu mmg seram aku dgr. Syukur Allah, kampung aku kat Pontian tu tk tenggelam or even worst, hanyut. Hari² my mom call kg, utk tau any updates. Pelik jugak, Johor is the only state yg dikelilingi laut. Unlike others, Johor ada Laut China Selatan, Selat Melaka & Selat Tebrau. Still boleh tenggelam dek kuasa tuhan. Tuhan turunkan bencana & malapetaka sebab?
1) Ujian
2) Balasan
3) Peringatan

Kita kat KL kena tempias2 je. masih boleh berpiknik di ujung minggu. To all fwens n relatives kat Johor tu, bwk byk2 bersabar ye. Semoga dilindungi Tuhan....


Monday, 8-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
The eyes of Malaysia

 
 
 
View all 9 photos...
Friday after work, tunggu Wan, then heading to titiwangsa. Ronda2 mkn kebab melewar n tgk wheels yg bakal dilaunch Pak Lah on the next day.
I believe it will help to portray Malaysia as a good vacation destination. Sbb macam cantik je dgn nite view KL, with background of KLCC tower. Sbb camera pon mcm ala kadar, so, gambar pon ala kadar yg termampu. Plus, badan pon mcm dh busuk n mood pon dh macam serabai mabai je.
To Mr Machismo, sorry sbb tk temankan u snap on that Sat nite. Bkn tk sudi, tp mengenangkan ramai org n so many other things yg nk kena attend on that day.. so, maybe we can make it next time ye. Jgn kecik hati pulak Ampun Pak!

*Wan, saya macam terkempunan sata la


Monday, 25-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Xmas Celebration @ XOM

 
 
 
View all 9 photos...
After a week of Xmas, we had our Xmas exchange gift party. All crews from FM dept took part in the activity. We had a total blast.
Smua org berebut2 nk cabut hadiah zatul, sbb hadiah dia paling terbesar sekali!! Lepas cabut undi, Smue org bising2 sampai kena marah dgn bos. Beliau sgt jeles sbb tidak diundang ke majlis ini. (padan muka kut )
Dan dgn ini dimaklumkan, saya dapat a huge Pooh bowl written ‘SEXY’ on the wrapper. Thanks to yuen mun for organizing the party.


Sunday, 17-Dec-2006 23:52 Email | Share | | Bookmark
Define Beauty

 
 
 
View all 5 photos...
How do you define beauty? Is it purely physical? Or is it something more?

Best Answer
"Anything physical is substantial. With age, everything will fade. The beauty of a person should be defined by his character and nothing else."


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net