Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Nov-2006 01:53 Email | Share | | Bookmark



There’re lots of suprises happened in our life, and lots more coming throughout the years of love. Perhaps we could still mutually & sustain as the true one. Remain the good thought to prolong the correlation.



Wednesday, 1-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fishing @ kampung

pokok kelapa tu atok aku tnm
bro n poksu
kutip apa tah
View all 29 photos...
another excitements. besides bbq, panjat pokok kelapa, kejar ayam dn mengerjakan buah koko n pulasan kat kebun atok aku... mancing laut is another must-do activity. the location is not that far. 2 mins walking distance. blakang umah je dh boleh mancing. tp tu la.. disebabkan mulut2 kepoh gi mancing, as expected... sure dpt ikan cikit je. tp ok la.. since aku pon suka ikot org gi mancing, layan kan je...

results: beberapa ekoq ikan gelama.

kalau mak aku buek asam podeh, mkn dgn nasi paneh n cicah kicap cili padi... sampai 3-4 kali perangat pon aku bleh bantai lauk yg sama. sluuurrrp


Thursday, 26-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
raya @ pontian

kampungku
smpi je, terus main dgn bdk2
blues pg raya
View all 41 photos...
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
Maaf andai ada salah kata & silap laku sepanjang perkenalan.
Kpd kawan2 yg hantar sms, mms, kad, email & bubble talk tu... TYVM!! kalau ada yg tk tereply tu, sorry hek.. silap address kut ngeee


Wednesday, 11-Oct-2006 15:38 Email | Share | | Bookmark
Double celebration (or triple, i guess)

the cake
deco I
the mask
View all 25 photos...
setelah bertangguh beberapa kali, terlaksana gak gathering pangkor trip clan nih. celebrated izah's bday as well. we went to bora ombak ampang. from office, beria2 nk melantak bagai nk rak. sampai sana... small portion je yg larat masuk. e'tho the food is quite impressive. korg try laa buffet kat tmp nih. affordable & delicious. Plus, lotsa varities. Smua ada. Western, Italian, Nusantara n not forgotten... our Kampung style. menu yg terpaling best (kat tekak aku di kala itu la)... murtabak with chicken curry, somtam, tempoyak ikan & cocktail pudding.

Kpd kawan2 yg mengajak berbukak posa sesama tu... aku mintak maap sbb tk dpt penuhkan kehendak naluri korg. Thn ni mcm banyak pulak invitation bukak posa. Sampai boleh dibilang dgn jari je aku bukak posa kat umah. jadual bukak posa dh penuh smpai mggu depan nih. huwaaaaaaaaa!!! bg laa aku can nk bukak posa dgn mak aku weih!


Thursday, 31-Aug-2006 23:36 Email | Share | | Bookmark
My Wish

 
 
 
This is not the ending, Its just a new beginning for them. Congratulation!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net