Jehan Najib

By: jehan najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-May-2009 01:30 Email | Share | Bookmark
Izah Aishah & Paul Benjamin Menon @ Adam wedding

sejam lepas ni beliau tukar baju kepanasan
me, zatul, yie
pelamin I
pelamin II
tenyum, tenyum
tenyum lagi..
lagi skali
hantaran dari laut
 
 
door decor
sedara mara
aku nye turn lak
diri tegak2
tah hape la tu
napkin
pose lobang idong.
briyani johor. byk kan aku amik! HAHAHA!
gigi
Adam & Izah
Adam & Izah
Kak Leha br nk duduk
Nk ajak gosip le tu
See, dh tuka uniform
 
kak leha
zatul
yie
pengantin bz
pose kipas lipas
 
yie panas sampai tebukak tudung
zatul menten :D
Venue: Muar
Date: Last Saturday

Gigih tak we all gerak dari kl ke muar pg2 buta & balik hari sbb nk attnd our friend's wedding. hehehe tapi aku tak balik hari la... singgah melaka rumah tunang aku utk settle few things for the Big Day preparation kan..

Wedding ni mmg ditunggu2 oleh budak2 ExxonMobil. Sbb kak Izah ni dulu babe yg sangat hot. Tp skrg lagi hot sbb dh tukar image bertudung manis Good for her, and we're soooo happy bila dia kawin dgn Abg Adam. lepas ni boleh la makan2 free kat Le Meridian kan kan kan... blkg ofis aku je pulak tu...

To Kak Izah & Abg Adam the newly weds, Congratulation & Best Wishes. Terima kasih kerana mengundang kitorg yg sengal2 ni yerk...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net